BLI EN AV FIL FOTBALLS STØRSTE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen på én av følgende måter:

1. Send SMS: GRASROTANDELEN 979448708 til 2020 (tjenesten er gratis).
  2. Internett: eller
  3. Norsk Tipping Mobilspill

Som sikkert de fleste vet er Sparebank1 Nord-Norge FIL Fotballs hovedsamarbeidspartner. Men nå kan trolig du bli en av de som samlet sett bidrar med nesten like mye penger hvert år til klubben som Sparebank1 Nord-Norge gjør. Dette gjennom ”Grasrotandelen” som er en kompensasjon for bortfallet av våre automatinntekter.

Norsk Tippings kunder kan få direkte innflytelse på hvor en liten andel av spilleoverskuddet skal gå, og dermed vil ”Grasrotandelen” kunne gi kjærkomne kroner inn i klubbkassa til FIL Fotball. Det er spillerkortet til Norsk Tipping som er nøkkelen til ”Grasrotandelen”.

Når du skal tippe ber du om at kommisjonæren registrerer Finnsnes IL Fotball på ditt spillerkort, og dermed går 5 % av din spilleinnsats hver gang til klubben.

Dette går selvfølgelig ikke på bekostning av hverken innsatsen eller premien din, og det har heller ingenting å si om du vinner eller ikke. Altså – hvis du f. eks. spiller Lotto, Vikinglotto og Joker for kr. 100,- hver uke går 5 % - kr. 5,- - av innsatsbeløpet direkte til FIL Fotball. Ikke så mye tenker du kanskje, men hvis vi f. eks. har 200 spillere som har registrert sitt kort på FIL Fotball og disse spiller for kr. 100,- pr. uke i 50 uker vil dette gi en omsetning på en million kroner. 5 % av dette blir kr. 50.000,- - rett i klubbkassa!

Dermed har vi en sterk anmodning til deg som spiller på Norsk Tipping om at dere ber om å få registrert kortet på Finnsnes IL Fotball. TAKK!

Du kan registrere deg både hos kommisjonæren, via www.norsk-tipping.no eller via mobilen hvis du bruker denne som ”spillemaskin”. Og det viktigste av alt – dette er midler som vil bli avsatt til å heve kvaliteten i vårt tilbud til dine FIL Fotball-spillende barn.

Pr. 27. januar 2015 har vi "kun" 222 spillere som har registrert FIL Fotball som sin grasrotmottaker, men vi har plass til mer enn både to og tre og fire ganger så mange...

Vipps App ikon RGB

Treningsoversikt 2017