"Verdens beste dugnadsklubb"


Bildetekst: Vi lar FIL-pappa, Richard Jeppesen, symbolisere dugnadsinnsatsen under årets Eat Move Sleep Cup. (Foto: Ivar Holand).
Vi har ingen belegg for å si det, og vi vet det gjøres vanvittig mye - og godt - dugnadsarbeid også mange andre plasser, men for oss føles FIL Fotball som "Verdens beste dugnadsklubb". Eat Move Sleep Cup er en enorm dugnadshelg for absolutt hele klubben, og vi har en utrolig dugnadsinnsats og -vilje denne helgen. Ikke det at vi ikke har flott dugnadsinnsats blant både spillere og foreldre også ved andre anledninger, men under en slik cup blir det så godt synlig da absolutt "alle" i klubben bidrar. Det være seg som ekspeditører i et av våre mange utsalg, kjøkkenpersonell, parkeringsvakter, vaktmestere, sekretariatsfunksjonærer, speakere, riggere, grillere, dommere, premieutdelere, hoppeslottfunksjonærer og "hårfargere og ansiktsmalere".
Jeg som daglig leder, og klubben som sådan, er fantastisk stolte over dere og den innsatsen dere har lagt ned gjennom hele helgen.
Og Marte da, turneringsleder Marte Mathiassen har gjort en vanvittig jobb i sitt første år som turneringsleder. Og hun har hatt med seg en kanonstab med yngres utvalg i spissen. Nina Larsen, Stina Amundsen, Tommy Seljenes og Hilde Sørensen. I tillegg har Veronika Livli og Beate Winther Sebulonsen tatt i et ekstra tak og bidratt med rutine og erfaring. Og, for ikke å glemme vår meget dedikerte kampoppsettansvarlig Håvard Johnsen. Hans kompetanse innen dette feltet er meget viktig å ha med seg og han har overtatt rollen etter Jonas Bakken på en fortreffelig måte. Og så vegar Hansen, vår eminente dommeroppsettansvarlig som også har kurset alle dommerne i forkant. Vi er imponert og lykkelig over at Vegar er i vår klubb! Egentlig skulle vi listet opp absolutt alle som har tatt i et dugnadstak denne helgen, men det er trolig ikke så mye plass ledig på internett, så vi lar det vær...
TUSEN, TUSEN HJERTELIG TAKK ALLE SAMMEN!
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

søn, 23. jun. 2019 16:00
Gjelleråsen
-:- Fakta
Finnsnes

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 10 22
2 Gjelleråsen 10 22
3 Skjervøy 10 19
4 Finnsnes 9 18
5 Melbo 10 18
6 Glimt 2 9 16
7 Lillestrøm 2 10 15
8 Ull/Kisa 2 10 14
9 Junkeren 10 13
10 Hønefoss 10 12
11 Harstad 10 10
12 Tromsø 2 10 10
13 Skjetten 10 4
14 Leknes 10 3

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 15. jun. 2019 20:00
Finnsnes
2:2 Junkeren

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook