Før den 16. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Vi nærmer oss den 16. serierunden i årets PostNord-liga. Mye tyder på at opprykket kommer til å stå mellom HamKam og Alta. Av disse to virker HamKam som det sterkeste laget, og de har vel også vist økonomiske muskler ved signeringene de har gjort i sommer. Bakfra er det likevel ikke umulig at lag som Grorud, Skeid, Raufoss, Bærum, Asker og KFUM kan blande seg inn i kampen om 2. plassen som gir kvalifisering, men det forutsetter ekstrem flyt og tilnærmet full poengfangst. I bunnen ser det i øyeblikket ut til å bli en kamp mellom oss, Follo, Vålerenga 2 og Brumunddal. Nybergsund virker som de har klasse nok til å gjøre jobben som trengs. Det samme gjelder et solid Kjelsås-lag. En oversikt over kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 12. august:
16.00 Bærum – Nybergsund
Bærum kommer fra et sterkt uavgjortresultat i Alta sist, mens Nybergsund vant den viktige kampen mot Follo. Veteranene Jan Aubert og Mounir El-Masrouri må sone karantene for hjemmelaget. Nybergsund har plukket 10 av sine 17 poeng på bortebane, og blir ingen lett nøtt å knekke, selv om Bærum blir knepne favoritter.

16.00 Alta – KFUM
Alta må unnvære Makhtar Thioune i denne kampen etter at han pådro seg sitt 3. gule for sesongen sist mot Bærum. Finnmarkingene er fortsatt ubeseiret på hjemmebane. Skal KFUM ha noen som helst mulighet til å blande seg inn i kampen om 2. plassen i oktober må de ha alle poengene her. Det kan godt hende at de greier det.

16.00 Kjelsås – Grorud
Kjelsås har vært solide på Oslos tak, og det er av alle lag kun vi som har reist derfra med full pott. Sander Birkelands Grorud har nok fortsatt et håp om å blande seg inn i kampen om 2. plassen på tabellen. Midtbaneduoen Jesper Solli/Nicholas Kristiansen er igjen disponible for hjemmelaget etter karantene sist mot oss. Det forventes at dette blir en jevn kamp, slik det som regel er når Kjelsås spiller.

Søndag 13. august:
13.00 Skeid – Asker
Skeids venstreback Tom Even Skogsrud må unnvære denne grunnet karantene. Jens Braathen Rognved er fortsatt ute med skade og hvorvidt Ørjan Hopen er tilgjengelig er uvisst. Asker har fått skikkelig sving på sakene i det siste og kommer nok til å selge seg dyrt. Deres eneste bortetap så langt kom på Briskeby (2-1). Dette må betraktes som en helt åpen kamp.

15.30 HamKam – Finnsnes
Vi reiser til Hamar for å møte ligaens beste lag. Takket være lokale støttespillere har HamKam hentet inn danske Jacob Egeris og målgarantisten Markus Naglestad fra Sandefjord. For vår del har de to siste kampene vært et skritt i riktig retning. Likevel er det vel ingen tvil om at vi må opp mot vårt aller beste om vi som første lag skal få med oss poeng fra Briskeby.  Oddsen på hjemmeseier er i skrivende stund 1,18, mens en borteseier gir hele 7,50 i odds. HamKam blir naturligvis favoritter, og skaffer vi poeng her vil det være en av klubbens største bragder noensinne.

16.00 Raufoss – Brumunddal
Midtstopper Armin Agonovic er ute på ubestemt tid for hjemmelaget mens Eduardo Cruz forlot i sommer for spill i Island. Nå har også angrepsspiller Papa Sow fått sitt ønske om å reise hjem til Frankrike oppfylt. Inn har klubben fått stopper Kevin Jablinski fra Sandefjord, angrepsspiller Oskar Løken fra Stabæk og Mathias Flo fra Fjøra. Brumunddal har også fått inn et par spillere, deriblant hurtige Valentin Blaka fra HamKam. Brumunddal har gitt gitt de fleste god kamp om poengene, mens tipset blir at poengene blir igjen på Raufoss.

Tirsdag 15. august:
18.30 Follo – Vålerenga 2
Rundens siste kamp blir en tirsdagskamp. Grunnen til det er nok Vålerengas tøffe kampprogram de siste dagene. Talentfulle Christian Borchgrevink må stå over denne for bortelaget grunnet karantene. Det blir nok mange unge spillere i aksjon i denne kampen, og det er ikke godt å si hvordan dette vil ende.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


No upcoming matches!

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 26 56
2 Finnsnes 26 54
3 Gjelleråsen 26 48
4 Hønefoss 26 47
5 Melbo 26 46
6 Glimt 2 26 46
7 Junkeren 26 39
8 Skjervøy 26 39
9 Ull/Kisa 2 26 34
10 Lillestrøm 2 26 32
11 Tromsø 2 26 31
12 Harstad 26 27
13 Skjetten 26 17
14 Leknes 26 4

Siste kamp

Stadion: Harstad stadion lør, 26. okt. 2019 12:00
Harstad
1:5 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook