Før den 9. serierunden i PostNord-ligaen 2017

Den 9. serierunden i årets PostNord-liga står for tur. Rundens toppoppgjør spilles på Grorud der serietoer Alta kommer på besøk. For vår del jakter vi fortsatt årets første hjemmeseier. Vår motstander Nybergsund har i likhet med oss tatt sine fleste poeng borte, og har rekka 2-1-1 med en målforskjell på 6-5 så langt på sine bortekamper.  En oversikt over alle kampene denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 10. juni:
16.00 HamKam – Follo
HamKam gikk på et stygt tap mot Skeid sist (4-0). De skapte likevel kanskje flere sjanser enn de har gjort i noen annen kamp så langt i år. En meget god Lysgård i Skeid-målet kombinert med for svak jobb i egen boks sørget for et klart nederlag. For Follo sin del ble det et knepent nederlag mot Kjelsås. Vi tror HamKam slår tilbake i denne og sikrer alle poengene.

16.00 Brumunddal – Vålerenga 2
Brumunddal har holdt nullen i de to siste, men har heller ikke scoret selv. Å holde Alta til 0-0 med ti mann store deler av kampen, samt å hente poeng i Nybergsund er absolutt godkjent, og keeper Stein-Erik Werven har vært glimrende etter å ha steppet inn for Emil Holst etter hans røde kort mot Alta. Det er ikke godt å si hvordan Vålerenga 2 stiller nå i landslagspausen, og det er umulig å spå noe utfall her.

16.00 Kjelsås – Bærum
Kjelsås har vist seg vanskelig å slå i det siste og har en god moral i laget. De scorer normalt lite, men slipper også inn få mål. Bærum har til tider vartet opp med meget bra spill, men har vært variable. Backen Ali Iqbal må stå over grunnet karantene. Det anbefales en helgardering i kamp nr. 7 på tippekupongen.

18.00 Grorud – Alta
Grorud har vist at de har et meget godt toppnivå og et forferdelig bunnivå. Alta har overbevist mest så langt i sesongen, og har nok faktisk overrasket mange. Dag Andreas Balto fikk sitt tredje gule kort mot oss sist og må dermed stå over for gjestene. Vi tror at dette blir litt sånn enten/eller og at vi får en vinner, men denne kan gå begge veier.

Søndag 11. juni:
16.00 Raufoss – Skeid
Et oppgjør mellom to lag som nok har forhåpninger om å henge med i toppen. Hvis Raufoss skal henge med i toppen må de vinne denne. Vi spår en meget tett og jevn kamp som fort kan avgjøres på en dødball.

16.00 Finnsnes – Nybergsund
Vi venter fortsatt på årets første hjemmeseier. I flere av våre tap har vi hengt bra med spillemessig, men marginene har ikke vært på vår side. Er man gode nok vil disse marginene oftere gå i riktig retning. Vi er veldig motiverte for å gi vårt kjære hjemmepublikum noe å glede seg over på søndag. Nybergsund blir et nytt bekjentskap for oss, og alle deres kamper så langt har endt med jevne resultat. Laget trenes for øvrig av den tidligere landslagsspilleren Jarl-Andrè Storbæk.

18.00 KFUM – Asker
KFUM har sett ut som et topplag i de siste kampene. Seieren mot Raufoss sist var både sterk og fortjent. Spillere som Stian Sortevik og Christoffer Dahl hører også hjemme på et høyere nivå enn de spiller på nå. For Asker sin del har det ikke gått som forventet så langt, og de fleste er nok overrasket over at de ikke har tatt flere poeng etter å ha hentet flere profilerte spillere i vinter. Klarer KFUM å gjenskape nivået fra de tre siste kampene blir dette en hjemmeseier.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


No upcoming matches!

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 26 56
2 Finnsnes 26 54
3 Gjelleråsen 26 48
4 Hønefoss 26 47
5 Melbo 26 46
6 Glimt 2 26 46
7 Junkeren 26 39
8 Skjervøy 26 39
9 Ull/Kisa 2 26 34
10 Lillestrøm 2 26 32
11 Tromsø 2 26 31
12 Harstad 26 27
13 Skjetten 26 17
14 Leknes 26 4

Siste kamp

Stadion: Harstad stadion lør, 26. okt. 2019 12:00
Harstad
1:5 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook