Før den 1. serierunden i PostNord-ligaen 2017

Vi venter i spenning på den 1. serierunden i en ny sesong i PostNord-ligaen. Spissingen av denne ligaen gjør at dette blir det høyeste nivået Finnsnes IL Fotball noen gang har spilt på. Flere lag satser tungt foran denne sesongen. Mange regner HamKam som den største favoritten til seriegull. Lag som Raufoss, KFUM, Asker og Skeid blir også nevnt i opprykkskampen. Vår første motstander Grorud er kanskje også med i denne diskusjonen. Selv sier de iallfall i lokalavisen Akers Avis Groruddalen at de går for opprykk.
De fleste medier forventer at Brumunddal vil få en tøff oppgave med å berge plassen i år. De har imidlertid gjort tipsene til skamme før. Det som er helt sikkert er at nivået på de svakeste lagene denne sesongen er langt høyere enn tidligere, hvilket betyr at det blir tøff kamp om hvert eneste poeng. For vår del er det få som tror at vi skal være helt der oppe. Det er heller ikke mange som tror at vi skal rykke ned. I vinter har vi gjort noen bra prestasjoner, men nå startes det med blanke ark, og vi håper mange tar turen til stadion for å se vår første hjemmekamp.
En oversikt over kampene denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Mandag 17. april:

14.00 Finnsnes - Grorud
Vår første motstander gikk nettopp ut i sin lokalavis og hevdet at de går for opprykk i år. Vi vet at de har et meget høyt toppnivå, men også at vi kan matche dem bra. De har fått inn to spillere som de forventer vil heve dem denne sesongen. Keeper Kamil Olszlynski har kommet fra Lørenskog og Fitim Kastrati forlot Bryne etter nedrykket og tar nå på seg den gule trøya. Dette blir en åpen kamp mellom to lag som nok har respekt for hverandre.

15.00 Brumunddal - Kjelsås
Dette kan nok bli et bikkjeslagsmål mellom to lag som begge er spådd en vanskelig sesong. Hjemmelaget er forberedt på at årets sesong blir en kamp for å unngå nedrykk. Kjelsås mistet flere nøkkelspillere etter forrige sesong. Har nøkkelspillere i sine stoppere, midtbanemann Jesper Solli og spissen Magnus Aasarød. Har fått inn spissen Walid Idrissi fra Lørenskog. Han scoret to i generalprøven og kan bli en joker i deres jakt på poeng. Kjelsås har til tross for dystre spådommer imponert i treningskampene i vinter. De er en arbeidsgjeng som jobber hardt for hverandre, og det kan hende at det holder.

15.00 Nybergsund - Skeid
I denne går nok favorittstemplet til Skeid. De har mistet gode spillere som Bruno Leite, Johnny Buduson, Kasper Amdal og Andreas Steinbakk-Olsen. De har hentet mange nye. I tillegg til en del lovende unggutter har meritterte Ørjan Hopen og Tom Skogsrud kommet. Nybergsund kjenner vi foreløpig lite til, men de blir nok ingen kasteball.

18.00 KFUM - Bærum
Dette er nok rundens banker. Jørgen Isnes har etter hvert fått skikk på et nykomponert KFUM-lag, og de fleste forventer nok at det blir en kamp høyt der oppe. Da bør de også vinne denne på KFUM-Arena. Bærum er et lag som i likhet med oss få tror vil ende på topp eller bunn.

18.00 Alta - Follo
Begge disse har hatt en svak oppkjøring resultatmessig. Spesielt Follo har hentet inn mange nye, og det tar kanskje litt tid før det setter seg. Alta gjorde årets signering da de hentet Makhtar Thioune, så vil tiden vise om det er mest bare navnet igjen, eller om han vil utgjøre en positiv forskjell. Dette er to lag store kontraster i spillestil, men kampen ansees som helt åpen.

18.00 Asker - Hamkam
Dette er rundens storkamp. HamKam er årets favoritt til seriegull, men også Asker satser hardt og har hentet flere profiler. Vi møtte Asker i vinter, og dette er utvilsomt et godt fotballag. Det blir fort små marginer som avgjør denne.

Tirsdag 18. april:
19.00 Vålerenga 2 - Raufoss
Vålerenga med sterk generalprøve i seieren mot Grorud (2-0). Har et ungt men godt mannskap. Raufoss er blant lagene som forventes å kjempe om opprykket, og bør derfor vinne denne.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark søn, 22. sep. 2019 14:00
Finnsnes
-:- Fakta
Gjelleråsen

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Finnsnes 20 43
2 Fløya 20 41
3 Gjelleråsen 20 36
4 Glimt 2 20 36
5 Junkeren 20 33
6 Skjervøy 20 33
7 Hønefoss 20 32
8 Lillestrøm 2 20 28
9 Melbo 20 28
10 Ull/Kisa 2 20 27
11 Tromsø 2 20 23
12 Harstad 20 22
13 Skjetten 20 13
14 Leknes 20 4

Siste kamp

fre, 13. sep. 2019 17:00
Junkeren
2:1 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook