Før den 17. serierunden i PostNord-ligaen

Den 17. serierunden nærmer seg, og mye vil nok avgjøres i vår avdeling de nærmeste ukene med hensyn til opp- og nedrykk. Kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees under:


Lørdag 13. august:
16.00 Finnsnes – Senja
Begge kommer fra seier i siste serierunde. Vi har nå gjort det meget bra i de siste bortekampene, mens vi faktisk har slitt litt mer hjemme. Nå ønsker vi å rette opp inntrykket på vår egen stadion, vel vitende om at Senja kommer til å gi alt for å vinne mot oss.  Senja har bitt godt fra seg i årets sesong til tross for at mange forsvant etter fjorårssesongen, og har nå en fair sjanse til å berge plassen i form av an topp sju-plassering. For oss er Andreas Østeraas ute grunnet karantene, mens Senja må unnvære toppscorer Sebastian Jensen og kaptein Kjetil Warholm. Vi har god tro på at vi nå revansjerer oss litt på hjemmebane og vinner denne kampen.

17.00 Oppsal – Harstad
Overraskelseslaget Oppsal har sterke 5-2-1 på de siste åtte kampene, og har nå en meget god sjanse til å ende på den øvre halvdelen av tabellen. Mangler stopperbautaen Mats Lien Vågen, samt Mats Winsnes grunnet karantene i denne kampen. Harstad har våknet til liv etter en svak innledning på sesongen, og har nå hele sju kamper på rad uten tap. Likevel er dette en kamp hvor Harstad bør få med seg minimum ett poeng hvis de skal krabbe opp på øvre halvdel til sesongslutt. Vi ser på dette som en jevn, tett og helt åpen kamp hvor små marginer kan avgjøre.

Søndag 14. august:
13.00 Mo IL – Ullern
Hjemmelaget spiller helt sikker i neste års Regionliga, og resten av sesongen blir nok mest en forberedelse på neste sesong hvor mange unggutter får matchet seg. Bildet er ikke veldig annerledes for Ullern. De har fortsatt teoretiske muligheter til å berge plassen, og har i grunn prestert bedre de siste kampene enn hva tilfellet var i første del av sesongen. Flere av spillerne har forlatt i sommer og vi tror at de nå vil være sjanseløse i forhold til å vinne åtte av de siste 10 kampene som nok er et minimum i forhold til å kunne fortsette på nivået. I denne kampen holder vi Ullern som favoritt under forutsetning av at de fortsatt holder motet oppe.

15.30 Tromsdalen – Skeid
Tromsdalen fikk det enkelt i bortemøtet med Follo, og begge de to første målene ble servert av gavmilde Follo-spillere. Knallsterke 13-3-0 på de 16 første kampene gjør at Tromsdalen sannsynligvis i god tid før sesongslutt kan feire opprykket. Det skal godt gjøres å fullføre en hel sesong uten tap, og hvis de skal tape noen hjemmekamp i år kan det utmerket godt være et Skeid-lag i fremgang som klarer kunststykket å vinne på TUIL Arena. Likevel er Tromsdalen som alltid favoritt på sin egen bane, og vi blir litt overrasket om de ikke vinner.

16.00 Alta – Follo
Etter flere oppløftende kamper av Alta gikk de på en stygg smell i bortemøtet med Grorud (4-0) sist serierunde. Svein-Ove Thomassen står over grunnet karantene. Follo har ingen suspensjoner denne gang. Det unge bortelaget har variert veldig i prestasjonene i år. Vi tror de kommer til å bli kontret i senk av Alta og anser dette som en sikker hjemmeseier.

Mandag 15. august:
18.00 Kjelsås – Tromsø 2
Guttene på "Oslos tak" har slitt i årets sesong. Har på papiret et OK mannskap, men har ikke fått det til å stemme. Tromsø 2 har for det meste stilt med et ungt mannskap i bortekampene, og har enda ikke vunnet andre steder enn på Alfheim. Det ser mørkt ut for Tromsø 2 i forhold til å fortsette på dette nivået, og for talentutviklingen er det kanskje like greit. Kjelsås har fortsatt en fair sjanse til å klatre til den øvre delen av tabellen. Skal det skje må kamper som denne vinnes, og vi tror også at det blir en hjemmeseier her.

19.00 Stabæk 2 – Grorud
Stabæk 2 har mistet et par spillere i sommer og har små muligheter til å klatre opp til den øvre halvdelen av tabellen. De har riktignok vært vesentlig bedre hjemme enn borte i år. Hos Grorud må veteranen Preben Mankowitz stå over grunnet karantene. Bortelaget har vist at de holder et høyt toppnivå, og har mange gode spillere. Tar man i tillegg i betraktning den kritiske situasjonen i Stabæks Tippeligalag, går det nok mot en borteseier her.

Vipps App ikon RGB

Neste kamp


No upcoming matches!

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 26 56
2 Finnsnes 26 54
3 Gjelleråsen 26 48
4 Hønefoss 26 47
5 Melbo 26 46
6 Glimt 2 26 46
7 Junkeren 26 39
8 Skjervøy 26 39
9 Ull/Kisa 2 26 34
10 Lillestrøm 2 26 32
11 Tromsø 2 26 31
12 Harstad 26 27
13 Skjetten 26 17
14 Leknes 26 4

Siste kamp

Stadion: Harstad stadion lør, 26. okt. 2019 12:00
Harstad
1:5 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook